Why does love always feel like a battlefield?

- Fra sangen, Battlefield av Jordin Sparks, verdens nydeligste sang! <3Til nå, har dagen gått til å slappe av: Siden jeg har fri i morgen! :-) Alle 7.klassingene på Gokstad Skole har fri, siden vi var på leirskole, og det tok seks timer å ta bussen fra Brennabu, og ned til Sandefjord, og da brukte vi fredags kvelden på bussturen..

I går var jeg på skøytebanen med Miriam, og det var drit kos! Når vi kom, var det to småfamilier der, og så dro den ene, og etterhvert dro den andre familien så vi hadde hele skøytebanen for oss selv, og selvfølgelig: Vi tok masse bilder, og jeg lover, de kommer i kveld! Uansett, etterhvert kom flere og flere da, men det gjorde ikke så mye, for nesten ingen skøyta der jeg og Miriam dansa, i skyggen, det eneste stedet det var ordentlig is. Haha. Etter skøytebanen, dro Miriam hjem til seg selv, og jeg hjem til meg selv. Skulle egentlig jogge med Miriam i går etter skøytebanen, men det ble ikke noe av, så tenker jeg skal jogge en tur når mamma har kommet hjem i kveld. I går, var jeg oppe til tre, og så på film og nerda pc. Hihi. Også ble jeg vekket av mamma i dag morges, tror det var i åtte tiden, og jeg var dødstrøtt i ti minutter, og nå er jeg helt våken, har ikke gjespet siden morgenen. Okei, dette ble ett oppramsingsinnlegg, men noen ganger må man oppramse, right?

, er jeg hos mormor. Har nettopp spist middag, verdens beste og! Vi spiste poteter, grønnsaker og bayonskinke. Namm, altså. I kveld skal jeg kanskje jogge som sakt, og se film med mamma i kveld, James Bond, ahha.


Jeg lurer på, hva vil dere jeg skal blogge om? Anbefalinger, vs, min garderobe, videoer, what do you think?


2 kommentarer

Pernille<3

22.mar.2011 kl.14:44

Elin tour, sminkevideo, hårvideoer , den garderoben din osv. :-)

Sarah ♥

22.mar.2011 kl.20:19

Du er søt ♥

Hvordan går du med håret til vanelig? 5 forsjellige frisyrer ellerno.

:3

Skriv en ny kommentar

DINA HP!

DINA HP!

12, Sandefjord

Dina. 12. Sandefjord. Gitar. Venner. Foto. Blogg.

Kategorier

Arkiv

hits